Hlavní navigace

1 TB byl čajíček. K Office 365 dostanete ve OneDrive neomezený prostor

28. 10. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft už párkrát navýšil kapacitu OneDrive, ať už bezplatnou, nebo placenou. Posledním velkým vstřícným krokem bylo zvýšení o 1 TB pro každého uživatele, který si předplácí Office 365. Po pouhých několika měsících společnost oznámila, že se uživatelé nemusí strachovat, pokud jim 1 TB přijde málo.

V dohledné době budou ve všech účtech limity zrušeny a vstoupíme do doby, kdy předplatitelé Office 365 dostanou rovnou neomezený prostor na data v cloudu. Tam už můžete teoreticky ukládat obsah celého pevného disku, zkrátka všechna osobní data. Microsoft se opravdu předvedl a vystřelil výhodnost předplatného Office 365 do nebeských výšin.

 

Pravděpodobně tím i zasadil poslední hřebíček do rakve některým službám, např. Dropboxu. Již zmíněný terabajt z pohledu některých lidí vypadal jako neomezená kapacita. Pokud chcete být mezi prvními, komu bude limit odstraněn, přihlaste se na této stránce.

Na oplátku budete muset souhlasit se zasíláním propagačních e-mailů. Jako první dostanou více prostoru kupodivu domácí uživatelé. Na firmy se nedostane dříve než v roce 2015.

Chcete neomezený prostor co nejdříve? Přihlaste se o něj
Chcete neomezený prostor co nejdříve? Přihlaste se o něj

Zdroj: OneDrive Blog