Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku 10 nejdůležitějších kroků a přešlapů Microsoftu [Shrnutí roku 2016]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 30. 12. 2016 10:44

    Maudit (neregistrovaný)

    Ja mam clanky od Petra Urbana rad, ale tohle mi teda taky vadi. To jsou takove umele vyrazy, uplna uchylnost, jako treba umele rasove vyvazovani ve filmech (viz. Rogue One). Jestli ma problem s tim, ze to opomiji zeny (coz neni pravda, je to jen soucast jazyka), tak at radeji uvadi "ctenarky" nebo "uzivatelky". To mi prijde mnohem mene hloupe, nez patvary typu "ctenarstvo" nebo "uzivatelstvo". Ze to nejake pindy z nejake gender-fasisticke organizace protlacily do nekolika slovniku a par slov uz i do pravidel, to me opravdu nezajima.

    Ja jsem treba pro rovnost pohlavi, ale prirozenou, ne nucenou. Kdyz si nekdo za slovem "uzivatel" predstavi jen chlapa, je to tim, ze takovy clovek je blb, ne ze by to slovo bylo spatne. Asi tak.