Hlavní navigace

100 GB dat za tři stovky měsíčně. O2 opakuje zajímavou letní nabídku

15. 7. 2021

Sdílet

Zdroj: O2
Operátor O2 ode dneška opakuje loňskou omezenou nabídku předplacených karet se 100 GB dat. Ty lze využívat po celý rok, nebo jen některé měsíce, ale vždy jen v Česku. Možnost objednání platí ode dneška do poloviny srpna.

Za 300 Kč můžete získat SIM kartu se 100 GB. Stejně jako loni je jich omezený počet kusů (ale operátor nesděluje kolik) a nabídka končí 15. srpna. Háček je v tom, že data využijete jen v Česku, v zahraničí tento balíček nefunguje.

Data můžete využít v mobilu i tabletu a ne jen přes léto. Pokud budete každý měsíc dobíjet 300 Kč, budete mít každý měsíc nových 100 GB. Můžete využívat pouze v ty měsíce, kdy kartu dobijete. V aplikaci Moje O2 lze případně nastavit automatické dobíjení. Pokud kartu 12 měsíců nedobijete, může ji operátor deaktivovat.

Kartu lze využívat i k volání a SMS. Neomezené volání po Česku stojí 15 Kč denně (aktivuje se prvním hovorem v rámci daného dne) a jedna SMS je za 2 Kč. SIM lze objednat na webu datamanie.cz. O2 vám jej pošle zdarma domů kurýrem, platíte případně pouze za dobírku. Objednat lze jen tři SIM na osobu.

zdroj: O2

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.