Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku 10nm procesory od Intelu budou až k Vánocům 2019. Xeony a highend ještě o rok později. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 7. 2018 10:57

    tombomino

    Maudite, co to pises zase za nesmysly. Domm324 ti psal, ze priklad, ktery byl na Ananadtechu neni prilis realny pripad databaze. Byl to velmi specificky case. V praxi pokud ti jde o DB, ktera maji bezne od stovek megabytu po radove terabyty, se ten test bude chovat jinak. Mas tam i vseobecne vysvetleni proc.
    In memory DB opet nemaji nic spolecneho s tim co psal Doom324. Michas hrusky a jabka. Krome toho in memory DB jsou opet podmnozina databazi, jelikoz kdyz ma neco treba nekolik tera, tak to asi do pameti bezneho DB serveru nenarves a nenarves to ani, pokud si udelas virtualni disk v te pameti, to znamena, vetsi DB vzdycky museji pristupovat na nejaky diskovy system. Naopak se zda, ze ma Intel problem s IO po aplikaci spectre a spol patchu, coz je pro DB klicove a v tomto kontextu neni divu, ze AMD chce posilit pristi rok hlavne na poli serveru.

    Co se tyce vykonu 2700x..jsi jak male dite, .komentovat neco jako, ze ma "intel velky naskok", kdyz v obecne rovine rozdil v ST pro 1T je nejakych 13% a pak to jde s dalsim poctem threadu dolu a od nejakych 7 threadu zatizeni ma vetsi vykon zase Ryzen, to by uz i male dite na zakladni skole mohlo pochopit, ze to zadne propastne rozdily nejsou, jak se to snazis psat neustale dokola. Ale to by nebyl mauditek, aby nepsal kokotiny...
    Ano OC ma Intel lepsi, kdo si jej dela, ziska bonus navic.