Hlavní navigace

Názory k článku 13,3" Joybook Lite na platformě AMD

  • 21. 6. 2009 11:56

    wizaard (neregistrovaný)

    Pokud vím, přídomek "c" znamená, že se jedná o model pro Čínu, ale 100% jistý si nejsem. Ještě jedno info - řadu SL*10 jsem neviděl jinde, než v Číně.

  • 21. 6. 2009 18:35

    washeck (neregistrovaný)

    Byl jsem dřív velký fanoušek notebooků ThinkPad (R40, T40), ale po té, co jsem vyměnil Toshibu Tecra M9 za ThinkPad T400 jsem se přesvědčil, že pověstná kvalita pod správou číňanů zmizela už definitivně. Problémy s mým notebookem:

    1) Pravý dolní roh má ve spoji spodního a horního krytu vůli asi milimetra a celý roh je při položení na stůl trošku ve vzduchu, takže při psaní se notebook malinko kýve. Reklamace nebyla uznaná, prý je to vlastnost, nikoliv chyba celé řady T400.

    2) ThinkVantage SystemUpdate (pro stažení novějších verzí ovladačů a BIOSu) od dubna zobrazuje hlášku ve smyslu, že Lenovo připravuje lepší verzi systému a mám to zkusit znovu v květnu. Začátkem června jsem vygooglil, že celý systém měl být zrušen, ale po protestech zákazníků ho Lenovo obnovilo. Nicméně pro zprovoznění jsem musel ze stránek Lenova ručně stáhnout a nainstalovat novější verzi SystemUpdate, přičemž zdokumentované to nikde není.

    V dnešní době se už ThinkPad liší jen designem, ale o nějaké vyšší kvalitě nemůže být řeč.