Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Zpoždění nových výrobních procesů? TSMC naopak bude mít 4nm proces dřív, než byl plán. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 8. 6. 2021 9:17

    JirkaK

    Iphonů se prodává cca 200-250 milionů ročně a v posledních letech jejich prodeje stále stoupají byť inovace jsou menší a menší. Když pomineme současní dvanáctky, ta uvedené nového iPhone bude v září a do konce roku tak bude nějakého 3-3.5 měsíce + vánoce coby silná část roku. Tipoval bych to 60-80 milionů nových iPhonů co se letos stihnou prodat. Plus samozřejmě to co se prodá do vydání nových a i pak myslím bude stále slušný zájem o starší modely, zvláště pokud se začne prodávat 12 se sníženou cenou. Nový design láká dost lidí ale přechod z iPhonu 10/11 na 12 nedává příliš smysl.

    Zvláště když Apple překvapil a včera oznámil že iOS 15 bude podporovaný i na iPhone 6S, reálně tak ten telefon dostane 7 let SW podpory, nevidané.