Hlavní navigace

Názor k článku Pravda o škodlivosti 5G: komise pro ochranu před zářením po sedmi letech výzkumu řekla, že je bezpečné od nfsmaniac - Jen v interiérech ne, ale většinou. Může to...

  • 16. 3. 2020 22:36

    nfsmaniac

    Jen v interiérech ne, ale většinou. Může to být samozřejmě i venku, ale na pokrývání venkova to asi nebude. Jinak -- to, že něco vysílá uvnitř budovy ještě neznamená, že to neuniká ven. To by ta budova musela být dokonalá Faradayova klec. I když už je signál tak slabý (bez ohledu na frekvenci), že už se k dané BTS ani nepřipojíme, ještě neznamená, že už tam to elektromagnetické vlnění není a tedy že nemůže docházet k interferencím s naváděcím systémem včely, který (možná) funguje na základě magnetismu.
    Jinak osobně bych se asi víc zaměřil na škodlivost postřiků na polích. Předloni u nás vysadili řepku. Během sklizně to něčím nastříkali. Chemickej smrad se linul na hony ještě týden. Den na to včely doslova zešílely. Už od rána se shlukly a létaly zběsile sem a tam po málem prostoru. Budily respekt, že se člověk skoro bál vyjít před dům, ale neútočily. Do večera jedna po druhé odpadly do poslední. Stovky včelích tělíček poseté po zahradě. Ještě chvíli se na zemi hýbaly jako nametené a záhy přišel konec. Ať už byla příčina jakákoliv, normální a přirozené to teda nebylo.