Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku 6GHz procesor Intel Core i9-13900KS vyjde už krátce po novém roce, unikly datum a benchmark. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 12. 2022 22:02

    Crha (neregistrovaný)

    Přišel jsem Vás semka navštívit, protože musím jednou začas udělat vyjímku, kterou potvrzuji pravidlo, že semka nebudu přispívat.
    Takže Vám jen uvedu, že Raptor Lajkem jsem sklamán a nekoupil jsem si ho a budu jako Redmarx čekat na Meteor Lajk, snad to bude konečně posun, protože aktuálně hraju warzon dmz a mám 150fps a nevidím důvod si znova kupovat upravenej skylajk, když už jeden mám. Ale AMD si nekoupím.
    Co se týká nVidie tak 4080 je jasná. A je mi jasné že tady bude od AMD fanoušků zas nablito až se dozvíte že RTX5000 bude čipletová. Ale ani tak mě nepřesvědčíte ke koupi AMD grafické karty. Stejně aktuálně to vypadá, že nVidia je ten leader kterej něco představí a AMD pak dělá to stejný pro socky. Něco jako Iphone a Android.
    A jinak se mám fajn, kdyby se někdo ptal.
    A jelikož je tu dost často flame ohledně dlss vs.fsr, tak si představte že webový prohlížeč Opera zavedl nějaký Lucid mode, který všechna videa vylepšuje - vyostřuje. Nechápu jak to dělá, ale všechny videa jsou ostřejší a detailnější než bez něj a čumím tady ani čárka o tom. Firefox je mrtvej libtardskej prohlížeč. Na Thunderbird jsem přispěl pětistovkou.
    Vakcínu si nenechám píchnout ani při té další epidemii, která se plánuje na rok 2025. A s fotovoltaikou na střeše je mi spotřeba nVidie u zadku.
    Takže čau.
    PS: zas někdy udělám vyjímku a příjdu vám zas něco napsat, to se neboj.
    PS2 pro redakci: Proč tu není herní sekce?