Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku 8 výhodných notebooků do 18 000 Kč. Jaké se vyplatí koupit pod stromeček? (Vánoce 2017). Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 11. 2017 20:40

    Gildor

    To Lenovo a Dell za 18tisíc, které mají jen 4GB paměti, to mi (s prominutím) přijde v dnešní době jako velká zoufalost. To už bych se radši smířil i s tím TN panelem (FullHD), jenom aby tam těch 8GB paměti bylo. Už před pár lety, kdy jsem naposledy měl pracovní notebook jen se 4GB, tak to byla katastrofa (i s win7), Chrome a Office to sežrali jak malinu, to už prostě dnes nestačí.

    U notebooků pod 15 tisíc si samozřejmě člověk nevybere, ale zrovna za těch 17-18 tisíc už se to dá (viz zde prezentované HP a Acer), bez problému 128GB SSD + 1TB HDD, 8GB RAM, i3/i5, výjimečně i ta základní dedikovaná grafika.
    Podobné HP jako tu máte, akorát 15,6" (FullHD, IPS), jinak se stejnými parametry jsem v létě doporučil kamarádovi (také bylo za 17 tisíc) a je velmi spokojen.

    Takže ony modely, s "ostudnými" 4GB RAM, bych tu v této cenové kategorii, být Vámi, zrovna moc nepropagoval, ale to je jen můj názor. :)