Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Acer ukázal luxusní hliníkový Chromebook s Full HD IPS displejem. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 2. 9. 2017 7:07

    Pagliacci

    No tak za mě i něco z praxe. 15" chromebok nesmysl. Tohle zařízení je ideální jako 13-14" max. Výdrž má skvělou, výkon jako nadupaný telefon za stejnou cenu. Google play funguje a Kodi taky. Jediný problém je že občas padá a filmy se někdy nepřehrají jak mají, neobjeví se menu. Je to skvělé zařízení na konzumaci a pro šikovné jde nahrát i Win. Vše co ke konzumu potřebujete je na Google obchodu, vyloženě nebylo nic co by mě omezovalo. Jen můžete úplně zapomenout na hraní i kdyby jednoduchých moba věcí, protože Directx. Nulová údržba, aktualizace, vždy poskytne dostatek výkonu pro to co potřebujete. Hlavní bonus je v podobě ceny, když se spokojíte s TN dostanete za řekněme 7k sdph moc prima bezůdržbový stroj na vše, kromě hraní DX her a speciálních programů které nejsou na Google play. Zkoušeno na 14" Acer IPS.