Hlavní navigace

Acrylic case: sen testerů

24. 7. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Všichni, kdo testují komponenty anebo taktují, ví, že běžná skříň je zdržující otrava a bez ní to taky není ono. Mít komponenty jen tak na hromadě na stole komfortní taky úplně není, nehledě na nemožnost snadného přemístění.

Naštěstí se blýská na lepší časy, přinejmenším v zemi vycházejícího slunce (takže možná spíš svítá na lepší časy). Na japonské stránce odkazované níže si můžete prohlédnout detaily i osazení několika akrylátových „poloskříní“, tedy takových torz umožňujících osadit komponenty.

Na výběr je několik barev a hlavně různých konstrukcí, od poměrně uzavřených až po takřka jen základní kostru nepočítající ani s uchycením přídavných karet.

Zdroj: Hanwha

Při psaní této novinky jsem si vzpomněl, že Nvidia ve svém sídle pro předvádění používá takové akrylátové kostky už docela dlouho (poprvé jsem je viděl v říjnu 2006, při uvedení GeForce 8800 GTX), možná se tedy někde dají koupit i bez proklikávání se v rozsypaném čaji. Jedna ze skříněk se jmenuje příznačně Torture Rack (po kliknutí na náhled jej zobrazíte v dvojnásobném rozlišení):

Výrobcem takových skříní je například společnost Danger Den, například zmíněný Torture Rack od ní pořídíte za 150 USD.

Autor článku