Hlavní navigace

ADSL od Volný.cz končí, zákazníky přebírá O2

15. 2. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pokud využíváte ADSL připojení od společnosti Volný, na jaře už budete zákazníky Telefóniky O2. Volný totiž ukončí maloobchodní nabídku pro domácnosti. Po loňském přesunu firemních zákazníků pod Dial Telecom končí s poskytováním internetu úplně.

Změna se týká více než 13 000 zákazníků, ti budou od 16. března postupně převáděni pod systémy O2. Cena ani parametry připojení se nemění, o změně poskytovatele budou všichni informováni dopisem. Převod kompletních systémů bude trvat přibližně pět měsíců.

„Pokračujeme v posilování naší pozice na českém telekomunikačním trhu. Touto transakcí získáme nejen my, ale především zákazníci. Zajistíme jim bezproblémový přestup k O2 a nabídneme kromě ADSL připojení také další služby z našeho portfolia. Jako zákazníci O2 budou mít k internetu automaticky nárok na všechny zvýhodněné a bonusové služby, například levnější mobilní internet, slevu na mobilní volání, či členství v programu O2 Extra,“ uvádí Jiří Dvorjančanský, ředitel marketingu společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

„V návaznosti na naši dlouhodobou strategii jsme již koncem roku 2010 převedli služby poskytované firemním zákazníkům naší sesterské společnosti Dial Telecom. V segmentu rezidentních zákazníků rozhodli ukončit poskytování služeb, které nejsou provozovány na naši infrastruktuře a u nichž nebyl prostor pro udržení dlouhodobé ziskovosti“

KL24

„V souladu s touto strategií se nyní společnost Volný dohodla s O2 na převodu zákazníků, kteří využívali internetové připojení. Rádi bychom našim zákazníkům poděkovali za dosavadní spolupráci. Věříme, že jim spojení s jedním z nejvýznamnějších telekomunikačních operátorů přinese nejen kvalitní služby, ale také řadu benefitů,“ říká Aleš Zeman, předseda představenstva společnosti Volný.

Zdroj: O2

Byl pro vás článek přínosný?