Hlavní navigace

Aerocool Syclone II: hráči budou nadšeni!

5. 10. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Aerocool se v oblasti herních skříní angažuje již delší dobu, v našich luzích a hájích navíc obvykle není problém ani s dostupností většiny modelů rozsáhlého portfolia. Dnes představený Syclone II má křivky modelované opravdu odvážně: přední panel evokuje tvář jakéhosi robota, turbíny pak přidávají na majestátnosti.

Novinka je velikostně obvyklý mid-tower, míry jsou 480 × 270 × 525 mm. Zhotovena je z 0,6 mm tenké oceli typu SECC a původem z Japonska, což ve vás má jistě vzbudit dojem větší kvality. Nástřik samotný je černý, podsvícení ventilátorů však může být modré či červené (záleží jakou variantu zvolíte při koupi). Potěší bezšroubová instalace komponent stejně jako vyjímatelný box pro pevné disky.

Množství 5,25" pozic je rovno číslu 4. Na vrchu předního panelu nalezneme sérii výstupů v podobě portů USB 2.0, eSATA a audia. Hráči, kteří lační po maximálním výkonu a vlastní vodní chlazení, jistě ocení předvyvrtané otvory pro hadičky. Zbytek výbavy doplňují prachové filtry na spodku šasi (počítá se s umístěním zdroje dolů) a dvojice ventilátorů: vepředu je 140mm kousek, vzadu pak 120mm.

Velice dobře vypadající novinky se dočkáme v průběhu měsíce října/októbra tohoto roku, doporučená koncová cena pro Evropu činí €80 (přibližně 2000 Kč).

Zdroj: TC Magazine

Autor článku