Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AI upscaling na Radeonech FidelityFX Super Resolution vyjde na konci roku, nejdřív na PC. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 3. 2021 19:20

    Random (neregistrovaný)

    Já ten pocit nemám. Intel si s 11900K v pohodě vezme korunu krále herního výkonu zpět, přesto, že jede na 14nm. Ani proti 10900K nemělo AMD převahu. AMD těch 7nm moc nepomáhá, topí jim to tak, že s tím už těžko něco udělají. Ten čip je zkrátka ne moc dobře navržený. A ještě kvůli pitomému IO na 12nm je to celé blbě poskládané pod IHS. Ale je jasné, že na to, koli mají peněz( - a že jich moc nemají), to lepší být ani nemůže. Support Intelu a AMD je jako nebe a dudy, a ty dudy, to je AMD. Všemožné WHEA erorry ani nemá cenu komentovat. Žádný z competitive gamerů si AMD nekoupí, protože nikdo nechce prohrát kvůli tomu, že jeho CPU si z ničeho nic musí během hry udělat reboot. To není sranda. Maximálně když za to dostane zaplaceno, jako reklamu.
    No a před námi je AlderLake, který ty si nekoupíš, také tě nikdo nenutí. Je mi jasné, že ty si koupíš AMD, jehož pár akcií pravděpodobně vlastníš. A to je ten důvod, odkud vítr fouká. Takové podprahové rádo-by ovlivňování chudých duchem. Očekávám v 1Q21 opět snížení podílu CPU AMD proti Intelu (4Q20 to bylo 81% Intel vs 19% AMD).