Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AI upscaling na Radeonech FidelityFX Super Resolution vyjde na konci roku, nejdřív na PC. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 19. 3. 2021 7:09

    tynyt

    LOL... "topí jim to tak, že s tím těžko něco udělají"

    Asi ses probudil z komatu jen s čtvrtinou mozku. Stačí pohlédnout na libovolné výsledky měření spotřeby a je hned jasné, kdo má horší spotřebu a dokonce i teploty. Je úžasné, jaké lži dokáží vyprodukovat intelata zahnaná do kouta - takový DD je proti tobě střízlivý opatrník, který dvakrát zváží větu, než ji vypustí z pusy.

    Ten "kvalitní" support intelu mám z první ruky a moje PC (samozřejmě aktuálně postavené na AMD, protože nejsem ultrafan blázen a kupuju si zásadně podle toho, co je pro mě nejvýhodnější) běhá bez rebootů. Tyhle uplakané pohádky intelat jsou k smíchu, nemáte nic v ruce, tak nastupuje šíření FUDu. Competitive gameři jsou mi úplně volní, stejně jako tvoje směšné domněnky o mé osobě.

    A pokud se někdo ukázal jako chudý duchem, tak jsi to ty, protože mentálně nejsi schopen pobrat fakt, že tvůj božský intel má zrovna slabé období a kvůli tomu tady kopeš kolem sebe jak hysterka.

    P.S.: A nemusíš se bát, pokud Alder Lake dokáže porazit AMD stejným způsobem jako teď poráží AMD Intel, budu o něm na 100% při upgradu uvažovat. Ale osobně si myslím, že to nenastane, intel to zabije cenou a osobně nevěřím ani na big.little u x86 (pro intel je to z nouze ctnost, protože nemá nic jiného, tak musí lepit z atomů)