Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AirBank chce do konce tohoto roku přinést nový způsob placení na bázi okamžitých plateb. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 8. 2023 17:17

    stapor72

    Dezolát je magor povětšinou s českou vlajkou na profilu který si myslí že je sledován a kontrolován úřady.

    To co popisujete za chování, to má odborný název schizofrenie, nikoliv "dezolát". Používáte nějaké slovo o kterém ani nemáte potuchy, jaký má význam. Jedinnou omluvou pro vás je, že toto slovo nemá žádný význam, je to pouze výplod nešťastníků, kteří v životě vůbec nic nedokázali a potřebují dehonestovat kritické názory lidí, kteří mají jiný názor a ještě se toho chytli spříznění novináři. Takže jste použil slovo dezolát k tomu, abyste někoho urazil, jako další vulgarismus "magor" ?

    Airbank a spousta dalších bank v ČR umožńuje používat okamžité platby. To že se marketingově tzv. "chytla" jako první a bude se snažit alternativu k platebním kartám a s tím spojenými poplatky, nevidím jako "krmenou kampaň", ale pouze jako chytrý marketingový tah, který oslabí absolutně zbytečné kartové společnosti, živené z poplatků za provedené transakce "vašimi penězi z vaší banky".

    Jednoduchá odpověď, toto řešilo EET. A pro běžného občana by měla být hotovost k dispozici, pokud ji chce využívat. Pokud budu chodit do bordelu, asi nebudu mít chuť na to, že o mě bude někde vedeno, kdy, v kolik a kolik jsem tam nechal. Dýško také raději dám v hotovosti, než aby se danilo. Dýško dávám konkrétní osobě za nějaké služby, nikoliv státnímu aparátu.

    K poslednímu poznatku o hospodách a velkoobchodu se nebudu vyjadřovat, protože si danou informaci nemám jak ověřit. Je pouze na mém uvažení, budu-li jí příkladat nějakou váhu, nebo ji zavrhnu, jako nepravdivou.