Hlavní navigace

Názor k článku AirBank chce do konce tohoto roku přinést nový způsob placení na bázi okamžitých plateb od Dedek pařan - Takže dezoláti jsou schizofrenní magoři. Označení si vydobyli...

  • 1. 8. 2023 21:29

    Dedek pařan

    Takže dezoláti jsou schizofrenní magoři. Označení si vydobyli sami tím, že oni sami ostatní rozumně uvažující lidi takto nazývali.

    Za tohle Vám tleskám "Airbank a spousta dalších bank v ČR umožňuje používat okamžité platby. To že se marketingově tzv. "chytla" jako první a bude se snažit alternativu k platebním kartám a s tím spojenými poplatky, nevidím jako "krmenou kampaň", ale pouze jako chytrý marketingový tah, který oslabí absolutně zbytečné kartové společnosti, živené z poplatků za provedené transakce "vašimi penězi z vaší banky"." pod se i podepíšu.

    EET byla vládní idiocie a zcela zbytečná věc. Stačilo jenom povinně zavést platby kartou a bankám dát povinnost reportovat tyto platby. To by ale nesměla být lobby která si udělala pěknou živnost z podobného sytému jako je platební systém jenom byl ořezaný o platby. A že to byl pěkný job co museli zaplatit naši živnostníci. Andrej měl v živé paměti jak ojebával daně a proto logicky nevěřil ničenu jinému než vládnímu systému. Inu agent.