Hlavní navigace

Názor k článku AirBank chce do konce tohoto roku přinést nový způsob placení na bázi okamžitých plateb od stapor72 - EET, nejenže pokrývá platby kartou, ale dokonce i...

  • 1. 8. 2023 23:27

    stapor72

    EET, nejenže pokrývá platby kartou, ale dokonce i hotovost. Když si sundáte ušpiněné Babišovi brýle, tak to že to navrhl zrovna Babiš, neznamená že je to špatně.
    A Agrofert jako jeden z nějvětších přispěvatelů dańových poplatků do státního rozpočtu, asi nebude úplně "ojebávač daní", nezdá se vám. Veškeré nadnárodní společnosti, jsou zásluhou veškerých předchozích vlád a i té parodie na současnou, zodpovědni za stav, kdy největším "ojebávačem daní" jsou právě tyto společnosti. Tyto společnosti zde pouze hradí, sociální, zdravotní a daň ze mzdy. Daň ze zisku platí, tam kde si ustanovily své mateřské sídlo, i přesto že tento zisk vygenerovali v České republice, na českých občanech. Máte ten váš světonázor dosti pomýlený.
    "Takže dezoláti jsou schizofrenní magoři. Označení si vydobyli sami tím, že oni sami ostatní rozumně uvažující lidi takto nazývali."
    Za prvé, určitě jsem nedal rovnítko mezi schozefrénii a tzv. dezoláty, což je výraz, který má pouze vyjadřovat opovržení, nikoliv, že by něco značil.
    A za druhé, kdo vám dal patent na rozum, že máte pocit, že zrovna vy uvažujete rozumně ??? Já myslím že nikdo a historie, i velice nedávná ukázala, že právě ten "nesprávný" názor, byl časem ten správný.
    Pokud nedokážete akceptovat názory jiných, tak ten ubohý magor jste vy sám. O všem se dá vést diskuze a pokud s něčím nesouhlasíte, není cílem dehonestovat oponenta, ale naopak ho přesvědčit svými silnými argumenty, že váš názor je ten správný. Pokud tyto argumenty nemáte, tak strpte, že jiný člověk má jiný názor a berte v úvahu, že při argumentační nouzi, nemusíte mít pravdu. Ale k tomu je zapotřebí kritické myšlení, což má velmi málo lidí.

    1. 8. 2023, 23:30 editováno autorem komentáře