Hlavní navigace

Akce začíná. Kupte si nyní Office 2010, další generaci Office obdržíte zdarma

23. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Dřívější informace nelhaly. Uniklé údaje o nabídce upgradu prozradily, že Microsoft zahájí zvláštní akci pro čerstvé majitele Office. Firma nyní vše potvrdila. Jak asi víte, momentálně se na trhu nachází pouze dosluhující balík Office 2010, jeho nástupce však již byl dokončen. Není docela fér, když si koupíte těsně před vydáním starý produkt. Proto Redmondští jako gesto dobrosrdečnosti připravili nabídku pro uživatele, kteří nyní zakoupí stávající verzi Office.

Tip: Známe ceny Office 2013 a Office 365 Home Premium. Je lepší předplatné?

Nárok na upgrade zdarma získáváte, pokud si v období od 19. října 2012 do 30. dubna 2013 zakoupíte jednu z běžných edicí Office 2010, případně Office 2011 pro počítače s OS X. Nabídka naproti tomu neplatí pro edici Starter, zkušební ukázku, Office zakoupená skrze multilicenční program ani pro Office 2007 či starší. Kompletní výčet podporovaných a vyloučených produktů naleznete na webu Microsoftu. Při sobě byste měli mít produktový klíč a účtenku z nákupu.

 

Na web Office.com/offer se běžte zaregistrovat co nejdříve, abyste pak následně stihli akční nabídky využít. Vaše právo na bezplatný upgrade skončí spolu s květnem 2013. Když se ale zaregistrujete, obdržíte ve správnou chvíli e-mail s podrobnostmi o tom, jak máte postupovat dál. Sluší se podotknout, že Office 2013 již vyžadují, abyste měli v počítači minimálně Windows 7, eventuálně Windows 8. Nemusíte si však vybrat samostatný balík Office 2013, v některých případech můžete sáhnout po Office 365.

CS24

Tip: Microsoft prozradil ceny Office 2013 a Office 365 pro český trh. A co upgrade?

Když si zvolíte druhou možnost, jako domácí uživatelé dostanete předplatné na jeden rok. V rámci předplatného můžete nejen využívat desktopového kancelářského softwaru, ale např. i většího cloudového úložiště. V případě Office 2011 můžete přejít pouze na Office 365, protože novější verze softwaru pro OS X zatím není k dispozici, neměli byste tudíž kam upgradovat. Vysokoškoláci za jednu licenci pro vysokoškoláky dostanou dokonce čtyři roky s Office 365. Podrobnosti o upgradu hledejte Office.com/offer, případně v podrobnostech o nabídce.