Hlavní navigace

Názor k článku Akcie Applu na 500 dolarech. Firma má větší hodnotu než Microsoft a Google dohromady od anonym - Náhodou 8" zařízení by bylo naprosto pochopitelné, protože...

  • 15. 2. 2012 11:06

    anonymní

    Náhodou 8" zařízení by bylo naprosto pochopitelné, protože pokud srovnáte mobilitu 8" a 10" tak jsou to nebe a dudy. 10" je jenom takové domácí zařízení. Je sice pravda, že doma na čtení v křesle nebo posteli je Ipad jednička, ale nosit se to pohodlně nedá. Jakmile jdu ven tak Ipad zůstává v docku a beru sebou osmipalcového Číňana a naprostá spokojenost. Tedy až na tu (ne)synchronizaci mezi zařízeními, něco řeší Dropbox, ale dokonalý to tedy není.

    Imho si myslím, že 8" Apple s rozlišením jako stávající Ipad je přímo perfektní doplněk a že ho Apple dosud neuvedl kvůli rozlišení. Kdyby měl mini Ipad stejné rozlišení jako velký Ipad, tak by mu to škodilo a kdyby měl rozlišení menší třeba 800x600, tak by to zařízení bylo "nedokonalé". Tohle rozlišení prostě není dostatečné pro takový účel, stejně jako je pro tenhle účel blbost používat úhlopříčku 7" a k tomu širokoúhlý display... Teď když jeho hlavní model s rozlišením povyskočí, tak je tu místo pro Ipad mini.

    A tohle nepřímo podporuje i ta omezená úhlopříčka Iphonu. Iphone je telefon a to Apple ví. Telefon nepotřebuje 4,5" obrazovku, pak se z něj stává velká krabička, která umí volat.

    Já to vidím logicky. Iphone telefon, Ipad Mini 8" přenosný a normální Ipad na doma.