Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Aktualizace ovladačů sníží vysokou spotřebu Radeonů RX 7900 v klidu a při přehrávání videa. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 12. 2022 9:42

    RedMaX

    To není o riziku nebo nějaké prodejní strategii, to je u AMD standard, který firma stále dokola opakuje až je to únavné.
    Vzpomeňme na Koduriho Vegu, kdy AMD vysoký výpočetní výkon a zároveň tragický herní omlouvala tím, že Koduri vyvinul hardware příliš rychle a softwarové oddělení nestihlo dodělat ovladače. A tohle se opakuje neustále a NEpřekvapivě je to u RX 7000 zase tady. Nejprve se vydal hardware a posléze se budou minimálně půl roku ladit ovladače.

    Mimochodem tento špatný návyk si Raja Koduri odnesl k Intelu a i tam svůj první pokus začal tím, že se nějak podařilo vyvinout hardware, ale s ovladačema si starosti nedělali.

    Podívejte se na NVidii, copak je u NVidia normální, aby se po vydání ladili ovladače půl roku? Pokud tam zůstane nějaký bug, což se pravidelně nestává, tak je do měsíce opraven!