Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Aktualizovaný monitorovací nástroj GPU-Z ve verzi 0.7.8 už rozpozná i nové dvoučipovky. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 23. 8. 2013 12:18

    siddhi (neregistrovaný)

    Bohužel no. Pokud by ho za to AMD platilo tak ty řeči naprosto pochopím, ale pokud to dělá jen tak sám od sebe, tak opravdu lze pochybovat o duševním zdraví takového člověka. Stačí se podívat na pár diskuzí na CZC. 


    Na druhou stranu dá se říct, že tentokrát má pravdu. Nvidia se často neštítí pochybných marketingových a obchodních tahů, které hraničí se lží a nepravdami. To že DX11.1 je stejně vlastně momentálně k ničemu je jedna věc, druhá věc je když ti firma nepravdivě slibuje něco, co v reálu plnohodnotně splnit nemůže. A to je právě případ Nvidia a DX11.1. Ale argumentovat tím při zvažování zda koupit Nvidi, či AMD může prostě jen ten nějvětší zaslepenec, nebo prostě idealista, co nemá rád, když se mu předkládají polopravdy a má dojem že volbou AMD něco změní.