Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Aktuální tržní podíly výrobců grafik: Intel si vzal zpět svoje, AMD drobně ubralo Nvidii. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 25. 5. 2017 17:35

    Leppard

    Hmmm, az na to, ze zrovna v nedavnem clanku (tusim tento nebo minuly tyden) se do druhych novinaru navazel prave kvuli jejich nekritickemu prejimani informaci - cely clanek vyznel ve smyslu "vsichni kecaji, jen ja mam vzdycky pravdu"... To za prve a za druhe (uz mu to jednou do diskuse napsal i Adam Vagner), co se tyka AMD, vzdy hleda ten nejlepsi mozny scenar vyvoje, kdezto u jeho jinych "oblibenych" vendoru je tomu presne naopak. Btw, nejvic me pobavil jeho clenak o tom, proc informace, kolujici internetem o (tehdy) nadchazejicich grafikach 1070/1080 jsou urcite uplne mimo - vyjmenoval 4 duvody, ktere nalezite odborne okomentoval....a ve vysledku byl v tech 4 bodech uplne mimo on a naplnilo se vse, co se tehdy o techto GPU psalo...urcite nebude problem si tento clanek dohledat. Radeji ted pominu i jeho zakladni neznalosti, co se tyka marketingu, financi ohledne provozu/vyvoje, atd. - dokonce to i z urciteho uhlu pohledu chapu, protoze nikdy v IT nedelal, jen o ni pise...nicmene, mel by psat o tom, cemu opravdu rozumi, protoze jinak je to pak k smichu... Samozrejme, kdo nechce, tak tam ten rozdil v pristupu nevidi, ti ostatni ano.
    Takze tak...