Hlavní navigace

Alfa Computer + T.S.Bohemia: těžit budou hlavně zákazníci

Sdílet

Zdroj: Redakce

Holding „Alfy a Bohemky“ včera nabral konkrétnější podobu. Z tiskové zprávy jsme se dozvěděli, že se ani jedna ze značek opravdu rušit nebude, TSB i Alfa budou nadále fungovat vedle sebe, stejně tak zůstanou dva nezávislé e-shopy tsbohemia.cz a alfa.cz. Ten druhý se navíc už brzy dočká nové verze.

Alfa Computer a T.S.Bohemia Alfa Computer a T.S.Bohemia
Alfa Computer a T.S.Bohemia

Určitě dojde k personálním změnám, ale pouze ve vedení, zákazníků se nijak nedotknou. Ti budou naopak díky sloučení těžit z výhod obou obchodů. Přestože budou e-shopy nezávislé, všechny prodejny a výdejní místa budou fungovat pro oba obchody společně, stejně tak případný servis, konzultační a jiné činnosti bude možné provést na všech pobočkách.

 

Odkoupená Alfa se bude nadále rozvíjet. Otevře se druhá prodejna v Brně a v tomto roce přibude 25 výdejních míst v Alfy na území Čech. Společná logistická centra v Olomouci, Ostravě a Brně s celkovou skladovou plochou přes 8000 m² zase slibují širší nabídku produktů.

Alfa navíc po vzoru Bohemky přinese bezplatné poštovné na všechny produkty. Platí se jen dobírka (38 Kč), v případě platby předem ale obchod nezaúčtuje nic navíc. Tedy pokud platíte převodem, karetní transakce stojí 1,28 % z ceny zboží.