Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Alza láká na nejnižší ceny. Ve skutečnosti ale nejnižší nejsou. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 10. 2018 18:14

    martin.lopo

    Alza je dlouhodobě jeden z dražších e-shopů, já už na Alze většinou nakupuji když není jiná možnost, raději se už dneska podívám u jiných větších prodejců, CZC, Mirronet, Bohemka a mnoho dalších, které nabízejí obdobné možnosti, mimochodem naučil jsem to až ve chvíli kdy kdysi zavedli poplatek za převoz na pobočku, jinak jsem nikam jinam nechodil.

    Alza cílí hodně na hlavní město, kde se prachy moc neřeší, je hodně znát že na okresní města vcelku kašle, třeba CZC je mi z tohoto pohledu milejší.

    Jako výhodu Alzy vidím rychle časy zpracování oproti konkurenci to může být i 1den, což pro někoho hraje roli, take bezproblémovou reklamaci u levnějších položek, kde ani moc neřeší jestli je to opravdu kaput.

    Ovšem její inzerce v TV a po webu smrdí jednou velkou lží o levných cenách, ovšem asi jim buisness plán vychází čili naše kecy na tom asi moc nezmění ;-)