Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Alza se vypravila do Číny pro zboží vlakem. Je to již výrazně levnější a rychlejší než lodí. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 12. 2021 11:58

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    Nechápu kde se berou tady ti samozvaní soudci, co ví co pro druhé dobré a chodí do diskuzí druhým nadávat, za to, že s nimi nesouhlasí. To je normálně nějaká úchylka.
    Když s něčím názorem nesouhlasím, tak to není důvod k tomu aby jsi se zapojoval do diskuze pouze za účelem nadávání.
    Tak si to zhrňme, člověk co do-nedávna tu nepsal ani jeden příspěvek, nemá ikonku a jen v diskuzích uráží bez jakékoliv snahy držet se alespoň trošku pointy příspěvku na který reaguje, je prostě manipulátor, troll a internetový hrdina. Běž si vpálit tečku a neotravuj jo dík.
    Redmarx má pravdu, železnice jsou přetížené a stejně Alza poslala vlak pro Vánoční věci do té fůj fůj číny, která přece nedodržuje lidské práva ! Tenistka byla znásilněna a když řekne že ne, tak to zpochybníme, ale vlastně nám to nevadí, hlavně když nám čína pošle novej dotykovej telefon. Na Bělorusko a KLDR embarka uvalují, na čínu ne, na to měl koule jen Trump.