Hlavní navigace

Amazon odhalil balení evropské edice Windows 8 N, bez Media Playeru

12. 10. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Veškeré obrázky krabicového balení Windows 8 byly dosud neoficiální. Velký internetový obchod Amazon ale zařadil nový operační systém do své nabídky, přičemž na chvíli ukázal, jak bude balení vypadat. Momentálně u produktů žádné fotografie nenajdete, byly staženy. Musíme především zmínit, že se v obchodě neobjevily samostatné licence, nýbrž jen upgrady. Amazon do svého katalogu zařadil upgrade na Windows 8 Pro a Windows 8 Pro N.

Tip: Byly odhaleny barevné varianty krabic s Windows 8 a modré balení Pro Pack

Edice označená písmenkem „n“ neobsahuje přehrávač Windows Media Player. Jedná se o evropské specifikum, ve Spojených státech se tato edice neprodává. Dva upgrady doplnil další, tentokrát zvláštní upgrade. Pro Pack povýší základní Windows 8 na Windows 8 Pro. Všechny uvedené upgrady budete moci získat digitální cestou, levněji a přímo od Microsoftu. V internetovém obchodě se neobjevilo balení se základními Osmičkami. Nyní si jen zrekapitulujeme, jak budou krabice vypadat, dále si počkáme na další informace.

 

Windows 8 vychází již 26. října, nejpozději v tento den se dozvíme vše potřebné. Opět musím poukázat na skutečnost, že Microsoft v tomto roce není nejsdílnější. Spoustu základních informací odmítá sdělit, což se ostatně týká dostupných edicí a cen Windows 8. Aspoň, že ty krabice nevypadají nejhůř, ba právě naopak.

CS24

Zdroj: Everything Microsoft