Hlavní navigace

Názor k článku Unikl Ryzen 7 3700U. APU Picasso je refresh Raven Ridge, nebude mít architekturu Zen 2 od tombomino - Jakoz to enthusiastu to chapu, ale i tak...

  • 19. 11. 2018 21:07

    tombomino

    Jakoz to enthusiastu to chapu, ale i tak to vidis castecne zbytecne cerne...
    Intel zatim nema jinou moznost nez refresh z refreshe na refresh :)) Aspon pridal do mainstreamu 8jadro, coz se celkem pocita. Kdyby tomu dal stejny frekence jakou 8700k a udaval realistictejsi TDP, nebo TDP a max TDP, tak by to bylo celkem v norme. Krome spotreby a toho, ze se nedaji moc OC, jsou to dobra a a rychla CPU, ktere v portfoliu Intelu chybela. Co to zabiji totalne je cena, ale to vsechny Intelovska CPU, coz je dobre pro AMD :))
    Intelovsky HEDT je na tom hur, tam je to bohuzel refresh, jak jsme ho znali uz nekolik let..zase by to nebylo tak spatny, kdyby cena...ale dobre pro AMD :))
    Ryzen2 se jako refresh predchozi generace dost povedl. Co ji chybelo je, jeste tak +200Mhz a bylo to skoro dokonaly...ale i tak vysledek je dobry, platforma stabilni, ceny nadherne..podle mne si neni nac stezovat.
    AMD TRko stredni tridy 2920 a 2950 jsou v soucasnosti asi nejlepsi HEDT za danou cenu a velmi dobra CPU. Tudiz refresh se povedl. 2990WX je vyuzitelny jen pro nektere scenare. Tam kde mu to sedi, je ale zase vynikajici.
    Grafiky AMD..tady je to znouze ctnost. 590ka bude neco ve stylu lepsi 380X. Cena stejne bude muset spadnout, protoz v konkurenci jinych 580ek by byla neprodejna..
    NV grafiky...ja bych rekl, ze Turing jsou solidni evoluce, nic u ceho by clovek jasal, ale vykonove jdou vyse. Kdyby to nezabili cenou (ktera stejne bude muset spadnout) a nedotazenym, momentalne tezko pouzitelnym RT, tak by to byli dobre karty.