Hlavní navigace

Názor k článku AMD chystá kromě karet 56 a 64 ještě 150W „Mini-ITX“ Radeon RX Vega Nano od Crha - Nechci být jak malé dítě, ale na diit...

  • 2. 8. 2017 13:51

    Crha (neregistrovaný)

    Nechci být jak malé dítě, ale na diit jsem dostal kartáč za to že jsem si dovolil koupit gtx1080 jen proto, že jsem na to měl protože konkurence nenabízela produkt, který jsem chtěl. Domnvám se tedy, že nadávky od AMD fanoušků na nVidii jsou hlavně v tom duchu, že to jsou chudí lidé, kteří nemají peníze na nVidii a tak nadávají všem nVidiákům. Prakticky to stejné lze vypozorovat i u AMD fanoušků směrem k intelu. Protože první a hlavní myšlenka urážky začíná a končí tím, že intel/nVidia je drahá a jedině díky existenci AMD jsou nuceni slevňovat. Proto říkám, že si máš jít vydělat a koupit si taky nVidii než hrát na Polarisu a psát do diskuzí jak je majitel 1070/1080 zazobanec který tomu nerozumí. No a ? Klidně ať tomu nerozumí, ale má produkt se kterým je spokojený a má 60+FPS.
    A pak se samozřejmě strašně moc AMD fanoušci diví, když narazí na pár jedinců, kterým ten mediální hype a neustálé lhaní leze krkem a dají to najevo. Hned to jsou trollové, tajtrdlíci, hejteři. Ale já nemíním být terč jen díky tomu že jsem si vlastní pilí a pracovitostí na to vydělal.