Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD také bude odklánět GPU přímo těžařům, chystá kryptoverze od všech čipů RDNA 2. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 9. 2021 11:50

    Pan Jaroslav Crha (neregistrovaný)

    Jen ať je zničí, teď hraju Prey a jak úžásně to začínalo, tak teď asi v půlce hry je mi z toho do breku. Lezbická propaganda, nelogické uspořádání lodi, kdy máte obrovské prostory pro schodiště jak někam do divadla s obrovsky vysokými stropy ve kterých nic není a posádka bydli v malikantých skořápkách nahužvení po šesti u sebe. Nebo nákladový prostor, kde jsou nelogické výtahy odnikud nikam. Alespoň že na záchodky nezapoměli. Nejlepší jsou světla a různé lampy do kterých můžete mlátit jak chcete a nikdy je nerozbijete. Do toho změť úkolů, které máte splnit tak, že musíte jít zpět několik map dozadu. Jestli si něco můžu přát, prosím ať Behesda zkrachuje, protože ta fakt hry nevytváří, ta je jen a jen kur\/í.