Hlavní navigace

AMD do balíčku Never Settle Reloaded zpětně přidá další hru zdarma

12. 4. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Promoakce Never Settle Reloaded, kterou se AMD snaží přilákat zákazníky ke koupi grafik Radeon, ještě stále běží; AMD už ale pilně vymýšlí, co dál. Na přibalování her zdarma ke kartám se zřejmě hodlá soustředit čím dál víc. Do balíku totiž nyní přihodilo ještě jeden titul, který zpětně dostanou i všichni stávající zákazníci, kteří si již svůj balíček vybrali.

Novým přírůstkem je Far Cry 3: Blood Dragon, což je střílečka, odvozená jak už jistě tušíte z Far Cry 3. Nejde však o datadisk, ale o samostatnou hru. Ve srovnání třeba s Tomb Raiderem se již nejedná již o tak zásadní titul (jeho americká cena by měla činit mírných 15 USD), ovšem jak se říká, lepší než drátem do oka. V každém případě ji dostáváte zadarmo. Hra je nyní zpětně přidána to balíčku Never Settle Reloaded, a dostanou ji i ti, kdo si svou kartu už koupili. Kód pro stažení by totiž měli e-mailem dostat všichni, kdo už si své bonusy uplatnili. Dle AMD jde o výraz vděku stávajícím zákazníkům (ačkoliv primárním cílem je samozřejmě získání nových).

AMD Never Settle Reloaded s Far Cry 3: Blood Dragon

Hra Blood Dragon má oficiálně vyjít prvního května, takže dárkové kódy by měly přijít až v tuto dobu. Co se týče karet, ke kterým lze bonus uplatnit: Nejnižším modelem, za který hru dostanete, je Radeon HD 7770. Dále také všechno v řadě HD 7800 a modely HD 7970 a 7950 (o duálním HD 7990 ani vidu ani slechu, tam však nejde o oficiální kartu – zatím). A nabídka se v neposlední řadě týká i čerstvě uvedeného Radeonu HD 7790. Jinak by zřejmě vše mělo probíhat podle původních podmínek akce Never Settle Reloaded (viz zde).

AMD Never Settle Reloaded s Far Cry 3: Blood Dragon

Samotné Far Cry 3: Blood Dragon zde pro nedostatek kvalifikace nemíním hodnotit. Zpětné přibundlování extra hry k prodaným grafikám je nicméně zajímavým krokem, který jde oproti obvyklé snaze spíše zákazníky chytat na různé háčky. Částečně může zatraktivnit grafiky i do budoucna. V kupujících totiž vyvolává určitou „nejistotu“ – můžou se upínat k myšlence, že třeba podobná akce proběhne opět a dostanou něco menšího k už koupené grafice. Některé tak může AMD zviklat na svou stranu i v době, kdy už třeba žádná promoakce nepoběží.

MMF24

 

Zdroj: AMD