Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD dál posiluje, v Q1 2018 mělo tržby 1,65 miliardy $. Díky kryptoměnám, ale i Ryzenům. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 26. 4. 2018 20:12

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    Smazal jsem ti to z jiného důvodu. Většinou postuješ trolly snažící se vyprovokovat flame a to je lepší vykopnout pryč dřív, než se toho chytí další lidi, protože pak vypletí odstraní i jejich reakce a to je nefér. A jak jsem říkal nedávno, tak na ty diskuse týkající se grafik bude přísnější kvůli pravidelnému zvrhávání. Bohužel to znamená, že mi občas ruka ujede, ale nic relevantního bych nesmazal.

    V tomhle případě mě k tomu vedlo 1) vytahávání nejmenovaného webu kterej s tématem nemá co dělat (to tu fakt musí být pořád?) 2) ta druhá pubertálnost na adresu oné třetí osoby z onoho webu co tam byla. Asi jsem prudérní nebo staromódní, ale mě tahle tématika/slovník přijde pod úroveň. A vůbec, proč mu to neříct do očí a ne za zády, když už něco.

    To, že mám v obálce na nástěnce v družině černej puntík a ne červenej, je mi srdečně jedno :)