Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Výsledky AMD za Q1: tržby zhoršené kvůli koronaviru, ale rekordní prodej v noteboocích. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 29. 4. 2020 13:51

    tombomino

    Hele, ja rozumim tomu, ze AMD ma stesti, ze Intel dlouho technicky jen "vegetoval" (at uz z jakehokoliv duvodu). S tim nemam problem. To je fakt a bez toho, by to melo AMD mnohem tezsi.
    Jen prosim ohledne tech "regulacnich" uradu. To jsou vetsi baje nez Stare povesti ceske. Zjednodusene..aby po tobe sel nejaky regulacni urad, musis z principu jako firma delat nejake nezakone praktiky. Pokud by se AMD samo "odporoucelo", zadny urad u Intelu nebude zasahovat..neni pro to vecny duvod. To ze zkrachuje "konkurencni" firma vlastnim pricinenim, k nim urcite nepatri. Krome toho koroporace jako Intel maji dneska takovou moc, ze pokud nebudou vylozene "blbnout", tak jim v principu nic nehrozi. Posledni opravdova antimonopolni kauza, kde o neco opravdu slo, byl na prelomu 2000 Microsoft..a i pres soudni rozhodnuti k jeho rodeleni na 2 spolecnosti, k zadnemu realnemu postihu naonec nedoslo. Udelalo se bububu a zametlo se to pekne pod koberec. Proc by to melo dopadnout jinak v pripade treba Intelu, mi neni jasne.