Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD v Q3 2018 zklamalo očekávání s tržbou 1,65 miliardy. Akcie strmě padají. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 25. 10. 2018 9:55

    Crha (neregistrovaný)

    Řeknu vám jednu příhodu, která se tak nějak odehrávala přes celé léto. Zavolal mi nějaký pán (spíš klučina), že je z banky Berenstein a že do té banky musím poslat 20.000,-kč a že si za to koupím akcie firem které vstupují na trh, po pár měsících je prodám se ziskem 80% a koupím jiné akcie firmy vstupující na akciový trh a tak znovu, takže během pár let bych byl milionář. Tak jsem ty termíny prodlužoval, že nemám čas, že jsem kupoval pozemky a tak. Pak mě nechali vychladnout a zavoala mi slečna a to stejný, že Aston martin a já na ní vybalil že chci nVidii a vona zaskočná se musela jít zeptat šéfa. Vítě s čím přišla? Před vydáním Turinga? Že nVidii není dobrý kupovat. Takže se rozblikala červená kontrolka error! Slečnu jsem poslal do zadele, že nemám čas. Google a už jsem jel, našel jsem že banka Berenstain nikomu nevolá a že to je určite podvod. No do třetice zavolala ještě milejší slečna a že stačí poslat pět tisíc. Tak jsem jí řekl že ne, ale že kdyby chtěla tak že můžeme zajít na rande. Ona že je z Prahy a že s klienty nerandí. Pak jsem jí ještě poslal SMSku, že si z Brna klidně za ní dojedu na to rande, že Pražandy já vesničan mám rád. A od té doby mám pokoj.
    No prostě mě srdcerivně přesvědčovali nákupem akcií, že to bude super ultra, ale když vidím jak ty akcie padají dolů tak jsem rád že jsem jejich přesvědčovní ustál a nenechal se zlákat. Akciový trh je dneska přepálený a bude recese. Podívejte se jak nás Trumph vede do války s Ruskem, jak si to rusko nechce nechat líbit. Jak USA začíná s čínou obchodní válku. Proč asi? Protože je to všechno v zadku, banky jsou před krachem, tržní hospodářsví založené na růstu je na svém vrcholu a už nemá kam růst. Vzhledem k tomu že spousta zásadních smluv a nařízení se vztahuje na roky 2020 - 2021 bych očekával, že v tomto období očekávají ono splasknutí bubliny a restart. Restart kdy zdecimované národy sjednotí/podrobí jako jeden stát.