Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD překvapilo, v Q3 tržby 2,8 miliardy $. Za celý rok může přesáhnout 9,5 miliardy. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 30. 10. 2020 4:57

    gogo1963 (neregistrovaný)

    že na takové blbečky vůbec reaguješ ... obdivuji tvoji trpělivost, klobouk dolů ... tohle je typická ukázka fanatika slabého duchem ... ty teorie o setrvačnosti mají taky jednu slabinu ... ... aby vůbec vznikla, musí jí předcházet nějaká energie, postavení, a není nekonečná ... všude možně se tři roky píše o Intelu jako o "setrvačníku" a pořád běží ... setrvačnost není perpetum mobile, občas musíš potáhnout, přidat, problém nastane, když se pomyslný stroj zastaví, pak je té energie potřeba mnohem víc ...u Intelu stačí málo ... stačí, aby se počátkem roku domluvili na outsourcingu, nebo se povede rozjet 7nm na full kapacity a při převaze Intelu (finanční, technické a materiálové zázemí, personál) se stroj AMD zastaví, u něj totiž zatím žádná ta setrvačnost není, pořád akcelerují, to by se jim ale muselo dařit až do stavu řekněme 55:45 v jejich prospěch ...