Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Výsledky AMD: Q4 nesplnilo očekávání, velmi slabé Q1. Za rok 2018 utržilo 6,5 miliardy $. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 2. 2. 2019 12:25

    tombomino

    "Vyšlo to hůř, než se čekalo, to je fatk"
    .. to je pravda, ale porad se strefili do odhadu, byt do spodni casti. To ze financnici ocekavaji vic..to se tak nejak da ocekavat, ale smerodatny je odhad firmy. NV se sekla oproti tomu v prognoze o nejakych 15%..coz je teda co rict. To se hned tak nevidi.
    "AMD kleslo když Nvidia den předtím oznámila"
    .. AMD moc nekleslo, jak pisete. Staci kouknout na akcie...24.1. bylo na 19.80$ a 29.1. na 19.25$. Jinak souhlasim, ze asi nejvetsi vliv na snizeni mela korekce NV.

    Co se tyce zbytku, tak souhlasim. Burza je silne spekulativni.
    Intel asi nema cenu resit, ten ma svoje jiste a je tak zahackovany ve firemni a velke OEM sfere, ze mu je bezny uzivatel jako my vicemene ukradeny. Co se tyce NV, tak optimismus u AMD je asi dany lepsi diverzifikaci bussinesu, kde AMD ma 3 relativne nezavisle zdroje prijmu .. CPU, Konzole, Grafiky. NV je naproti tomu "odkazana" na grafiky, kde je momentalne solidni utlum. AMD tam nema moc co uz ztratit (vzhledem k vysledkum), kdez to NV ano.