Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Tržní podíly procesorů x86 v Q2 2019: Jak jsou na tom Intel a AMD na startu 7/10nm éry?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 8. 2019 16:13

    tombomino

    ja myslim, ze hlupak je hlavne ten, kdo nechape smysl komentare a povysuje svoji oblibenou znacku nade vse. Jeste vetsi hlupak je ten, kdo si vybere nekoho jako je Stach, taha to do vsech diskusi a jeste podle toho komentuje ostatni, protoze na vic nema.
    Jinak pro tvou informaci..byt pro mne recenze DDwordlu nejsou moc zajimave a nesouhlasim s nekterymi vecmi, ktere pise jak hodnoti nektere produkty, zvlaste Intelu a NV, tak je to clovek, ktery aspon dokazal v zivote mit a udrzet funkcni web. Coz je jeho vlastni bussines.
    To je vetsinou vic, nez to co dokazou nekteri z jeho super hlasitych kritiku (ne vsichni samozrejme) jen za to, ze maji urazene ego, protoze tam dostali banana. Uprimne, kdyz vidim, kolik pitomcu se roji tady, tak se nedivim, ze nekteri ty banany dostali. Ja bych jim je s klidnym svedomym dal taky :P