Hlavní navigace

Názor k článku CrossFire na Radeonech to má asi nahnuté, AMD říká, že se na něj „už nebude soustředit“ od tombomino - Nikoliv ty Madare, protoze tvoje FUDY jsou chybne...

  • 25. 8. 2019 17:15

    tombomino

    Nikoliv ty Madare, protoze tvoje FUDY jsou chybne od zacatku. U AMD boostuje jedno jadro na max. boost, je to jejich technologie, kterou pouzivaji. Jakou to ma spojitost se "spatnou" teplotou jednoho jadra, ktere je reportovane jako Package, jsi stale nevysvetlil, Ani nemuzes, protoze fabulujes. Ten boost u AMD je definovany tak, ze minimalne jedno jadro jej dosahuje. Cili v teorii, to mohou byt klidne i vsechny. I kdy by to bylo proklamovane jedno, porad neni jasne, proc by to mel byt problem, ktery stale nekde vytvaris. Reportovana teplota package CPU je ti naprd, pokud to nezkombinujes s aktualnim spotrebou toho chipu, ktere to vytizeni zpusobuje. Pokud ti reportuje 75C, ale TDP je nekde na strelim na 50W tak co jako ma byt podle tebe spatne?
    Konecne zkus nekde vysvetlit a dolozit co je na teplote 75C spatne, co je spatne na tom, ze CPU boostuje max na jednom jadre?
    Proc se napr nerozhorcujes nad tim, ze teplota Intelovskeho CPU dosahuje 92C?