Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD mělo za rok 2016 ztrátu půl miliardy $. Krotí naděje, vzdor Zenu letos nečeká zisk. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 2. 2017 19:25

    mareknr

    Stratos už na facebooku napísal príspevok o tom ako sa AMD darí a ako je na tom dobre. Samozrejme vychádzal z tých istých výsledkov čo sú v tomto článku. :-)

    Citujem:

    "AMD odhalilo své finanční výsledky za rok 2016 a finální čísla jsou mnohem lepší než se čekalo. Jako hlavní důvody byly samozřejmě prodeje grafických karet Polaris, které předčily všechny očekávání.
    Výsledky jsou hodně překvapující hlavně z důvodu toho, že prodeje AMD procesorů řady FX defakto minulý rok zkončily a všichni čekali na ZEN. Takže grafická divize minulý rok defakto živilo firmu jako takovou. Proto je obrovský úspěch že firma toto dokázala pouze s dvěma čipy a to ještě s cenou pod 10tis s DPH. Highend kde jsou nevjětší marže AMD uvede až tento rok.
    Uvidíme jak se nakonec ZEN i VEGA promítnou do tohoto roku a jaké finanční výsledky budeme mít za rok touto dobou k porovnání."