Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD chystá levnou verzi Zenu 3 vyráběnou na 12nm procesu, čtyřjádro s grafikou RDNA 2?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 2. 7. 2021 13:20

    Alich

    zero8324 2.7.2021 at 12:48
    Jasny. S tim CPU souhlasim, to uz je na hrane, zvlaste kdyz pak jeste clovek pouzije nejake sifrovani. Ja jsem kdysi chtel pto tyto ucely Xeon-D, ci Avoton, ale nakonec jsem to vyresil jinak. Jinak ja mam ten stejny Athlon (5370) a rad bych ho vymenil uz za neco uspornejsiho se stejnym, ci vyssim vykonem a lepsi konektivitou. Tak me docela stve, ze ani Intel, ani AMD ted nic nemaji. A usporna Raketa s az 150W TDP me vazne rozesmala. 12nm Zen 2 za 2 roky je dalsi vysmech. Doufal jsem, ze Alder Lake by mohl mit uspornou verzi pro desktop, ale z predbeznych uniku to moc nevypada.
    Muzu se zeptat, co tam mate za desku? Ta moje ma jen 2 SATA, a o par let pozdeji jsem nasel snad jen 1 se 4xSATA od ASRock, ale byla nedostupna.