Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD na Computexu: Threadripper, Ryzen Mobile a data uvedení Radeonů s čipy Vega. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 31. 5. 2017 17:20

    Alich

    Tak vy si děláte srandu, ale já mám strach, že to tak dopadne. RX 480 prý papírový lunch nebyl, ale dostupné ty karty také moc nebyly. RX 580, ještě lepší... Vega s HBM2? Už vidím jak obchody nabízejí varianty od každého výrobce a vše skladem.
    Za mě neuvěřitelné zklamání a nemůžu si pomoci, ale dle toho co teď všude čtu, tak jsem si vpomněl na Shamana - jestli AMD má jen z 50% takto "strategický" přístup k vývojářům her jako k zákazníkům, tak se vážně není čemu divit, že drtivá většina top her ukazuje po startu zelené logo.
    A ten Prey na CF, to je také vtip. Nebo opět nějaká ubercool strategie AMD, co chápe asi jen AMD. BTW: zaznamenal tady někdo jediný důvod proč by lidé měli čekat na Vegu a nekupovat u konkurence v oblasti 1080, 1080 Ti a Titanu?