Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD na Computexu: Threadripper, Ryzen Mobile a data uvedení Radeonů s čipy Vega. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 2. 6. 2017 10:26

    del42sa (neregistrovaný)

    AMD si ale za spoustu věcí může samo, je to jejich chyba že usnuli na vavřínech při vydání Core 2, je to jejich chyb, že vyházeli zkušené inženýry a nechali složitý návrh bulldozer architektury dokončit méně zkušenými inženýry, je jejich chyba že víc jak rok nejsou schopni postavit adekvátní konkurenci GP104/102, je jejich chybou že vsadili všechno na jeden typ pamětí, který teď není dostupný. Bohužel těch chyb za ty léta nasekali už spousta a být to jiná firma, tak by asi už i dávno šli do kopru. Jenže je to AMD a přes několikaletou nepřetržitou ztrátu tady pořád nějak fungují. ... podivné, bizardní, zvláštní, ale je to tak.
    Přitom na druhou stranu jim zase člověk nemůže upřít některé dobré nápady a inovace, ale pořád je to všechno sráženo jakýmsi polovičatým přístupem k řešení těch problémů. Už to, že jim nevadí dva roky mít mezeru v high end a vyšším mainstreamu GPU je alarmující a ty jejich prezentace mi svojí úrovní připomínají prodejní akce typu TV products nebo prodejců hrnců pořádané pro důchodce. Takový Koduri, kterému vypadne karta při předváděčce z ruky, to je prostě trapas....

    Dokud na sobě nezačnou víc makat, bude to pořád takové nemastné neslané...jako doteď.