Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD oficiálně potvrdilo big.LITTLE procesory a APU Phoenix2 se Zenem 4c. Měří 137 mm². Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 9. 7. 2023 7:48

    del42sa

    principiálně tě chapu, ale vzhledem k tomu, že jsme si tím samým už prošli před par lety na diitu a vysledkem bylo, že nakonec dostal dotyčný ban, stejně jako Maudit tady na EHW .

    Tehdy se mu argumentů dostalo bohatě, ostatně stačí trochu hledat ve starších diskuzich na diit, ale podobné jako v případě Maudita to nikam nevedlo. Ten člověk se chová jako fanatik, pořád omílá ty svoje "moudra" a ještě má tu drzost označit ostatní diskutující za hlupáky. Chvíli to bylo i vtipné, ale brzy se ta zaseknutá gramodeska omrzí a posléze už jsou ty příspěvky jenom obtěžující a zbytečně tady s nima tapetuje diskuze...

    Pointu jsme všichni davno pochopili, Apple je nejlepší na světě, ostatni x86 vyrobci jsou looseři, a IPC ARMů s 8 ALU drti výkonem všechy :-D