Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku „Rudý říjen“. AMD ohlásilo na příští měsíc procesory s jádry Zen 3 i Radeony RX 6000. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 10. 9. 2020 7:45

    tynyt

    Já si naopak myslím, že trojkový řízek bude za upgrade stát. Frekvence opět významně poskočí a navíc těch +15% v IPC, to bude ještě větší drtička než současná dvojka. Já osobně mám teda zacíleno, moje 3800X poputuje do dalšího PC v rodině a postupně ze začnu zbavovat Intelů. Věřím, že takto budu mít vystaráno na dalších X let, počítám, že na AM4 soketu budu udržovat tak 4-5 PC, zbytek (2-3 kousky) zůstanou staré intelí srajdy, které nejde navzájem racionálně upgradovat a pravděpodobně se stanou obětí upgradu až s AM5.

    Co se týká RDNA2 upgrade zatím neplánuji, to by muselo AMD přijít fakt s neodolatelnou nabídkou, abych vyměnil stávající 5600XT. Stejně není moc co hrát a to co je, na to mi bohatě stačí ta 5600XT.