Hlavní navigace

AMD opět rozdává hry, tentokrát s APU. K řadám A8 a A10 dostanete SimCity

4. 4. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Přibalování her ke grafickým kartám AMD Radeon jistě potěšilo nejednoho hráče. Je tomu jen pár dní, co se objevila zpráva, že v budoucí iteraci balíčku Never Settle by se mohl objevit Battlefield 4. Už za dva týdny by se ale měla rozjet podobná akce, tentokrát s cílem podpořit prodej výkonnějších procesorů s integrovaným grafickým jádrem (APU).

Informace pochází z uniklých slajdů, které zveřejnil německý server HardwareLuxx. Podle něj bude akce zahájena 18. dubna a týká se APU řady A8 nebo A10 (asi pouze Trinity do socketu FM2, nikoliv starší Llano). SimCity se samostatně prodává za ceny okolo 1100 Kč, AMD A8-5600K lze sehnat v renomovaných obchodech za méně než 2500 Kč s daní.

AMD se snaží vyslat jasnou zprávu, že Trinity není určeno do kanceláře, ale na nenáročné hraní, ve kterém je lepší než Ivy Bridge od Intelu, i když k němu dokoupíte samostatnou GeForce GT 620. Zároveň se firma tak trochu chvástá, že Intel postupně zvyšuje podíl GPU na celkové ploše čipu a s Haswellem se AMD opět o něco přiblíží.

Pokud vás AMD stále nepřesvědčilo ke koupi, ale SimCity byste si rádi zahráli, počínaje 18. dubnem sledujte internetové bazary a aukční portály. Třeba se najde někdo, kdo by si APU koupil tak jako tak, ale kód pro stažení hry ze služby Origin za příznivou cenu rád přenechá.

 

Zdroj: HardwareLuxx

Byl pro vás článek přínosný?