Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD opravilo kritickou chybu Ryzenu v FMA3. Nové BIOSy prý také snižují latenci pamětí. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 2. 4. 2017 6:42

    Pagliacci

    Vše vychází podle plánů a představ. Ryzen je masakrální popravčí intelu konečně. Stejná cena ale dvojnásobný výkon, Nechápu jak někdo může dát deset litrů za 4/8 když tu má za stejnou cenu 8/16? A intel stále drží ceny na nesmyslné laťce. By mě zajímalo co ten blázen na pctizingu bude dělat, až biosy, aplikace, ovladače, windows a vše dohromady časem vyladí tak, jak mělo být a jak odpovídá IPC ryzenu? Bohnice ho neminou, to bude prdel :) A to všechno asi korunuje pětková řada která možná dá na prdel procáku intelu za 10 litrů. Pokud ta verze za bůra, bude stejně rychlá jako 7700k nebo třeba o pár procent pomalější, opravdu stále budou bezmozci tvrdící že 4/8 za 10 se stejným výkonem je lepší než 4/8 za 5k? No nic, zdar a sílu rozumu, konkurenci a zdravému tržnímu hospodářství.