Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD představilo FidelityFX Super Resolution: vydání tento měsíc, první pohled na kvalitu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 4. 6. 2021 22:24

    Aznohh (neregistrovaný)

    Jak souvisí to, že tu 'údajně' dělám většinu trafficu s tím, že je mi všechno ukradený? :D Lmao to je argument hodný Hnízda. Já tu vždycky tvrdil otevřeně, že tu trolluju a nasírám fanatiky, takže i když se ti to nelíbí a máš z toho nervy jako špagáty, tak tě tu budu srát dál a trafic budu dělat dál. :D Pochop fanatiku, že tohle je mimo tvoje chápání, ty jsi tu prokazatelně 5 let nenapsal o AMD nic pozitivního, tím jsi tu už tak nějak proslavenej. Ty jsi fanatik nejhrubšího zrna. To i ten Vladař je v tomhle lepší. :D Ten jen tupě troluje.

    A kdokoliv kdo shazuje tvou modlu Nvidii tak je pro tebe Rudoch. :D

    btw píšu, že "Maudit tvrdil že raytracing bude zrychlovat hry apod…." a ty se tomu bráníš :D Ajooo takhle, ty a Maudit jste jedna ta samá osoba... jo tak to se pak vysvětluje. :D