Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku AMD představilo FidelityFX Super Resolution: vydání tento měsíc, první pohled na kvalitu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 10. 6. 2021 22:31

    Aznohh (neregistrovaný)

    Co to meleš? Co měli nasmlouvaný? Ty jseš zfetovanej? Nauč se vyjadřovat. Samozřejmě, že má Sony dodávky nasmlouvané, vylez někdy ze sklepa ať zjistíš jak to funguje ve skutečným světě.

    Já nikde nesrovnávám MF s českými eshopy. Zase lžeš jak když tiskne. :D Jasně píšu, že stav RTX i RX je stejnej, v CZ není nic a v DE obojí chodí a průběžně se naskladňuje. 25 modelů lmao, ještě že si tvoje lži může každej ověřit... btw RTX má spoustu krámů v Německu skladem.. https://www.alza.de/gigabyte-aorus-geforce-rtx-3070-master-8g-d6230060.htm
    Občas se vyprodaj a přijdou hned další. Vše předražené jako u RX.

    Takže diskuse byla o tom, že AMD prodá všechny gpu co vyrobí. Vůbec není co řešit, stačí se podívat na ceny těch karet, kdy jsou několikanásobně předražené, takže je jasné, že obchody rejžují na obří poptávce a karet je na trhu nedostatek. I ta blbá Alza omezuje prodej na 1ks na člověka. To pochopí i človek i IQ pod 60, ale Hnízdo ne, ten je speciální případ lháře a notorického vymlouvače...
    Do toho ještě spinoffuje, že se vlastně 3080 a 3070 na mining vůbec nepoužívají atd... loooool :D :D Sorry jako... jinak to nejde říct... ty jsi vobyčejnej fanatickej ulhanejh póvl.