Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku 7nm Radeony Navi vyjdou v Q3 2019. Jsou levnější než Radeon VII, ray tracing je otázka. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 2. 5. 2019 10:16

    mibfox

    Jasne rozumim. Ja teda hraju hry dost, proto me veci kolem grafickych karet zajimaji.
    Finance u amd jsou globalni problem, samozrejme je to ale i odraz uspesnych/neuspesnych vyrobku firmy. Za nedostatek financi, si kazda firma muze sama. Spatnymi vyrobky, ktere nejdou na odbyt, nebo spatnym planovanim. Kouknete na Apple jak byl v haji. A kde je dnes (jasne, houpe se jako kazdy, ale byl na tom mizerne a jak je dneska uspesny). A co NV? Mladsi firma nez amd, taky nejak zacinali a dnes se jim dari vice nez slusne (pres 80% trhu). Taky meli problemy, ale asi udelali v minulosti lepsi rozhodnuti nez gpu divize amd, aby se z toho dostali.
    Za nedostatek financi si firma muze sama. Pokud se podnikani nevyplaci, zabalim to a jdu delat neco jineho. Nebo podnik zachranim nejakym rozhodnutim. Tohle potkalo kazdou firmu, jenom amd z toho zatim neumi vybruslit tak dobre jako jini. Ale to se myslim meni. Lisa Su!
    Ten rok 20/21 bude hodne zajimavej.