Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku 7nm Radeony Navi vyjdou v Q3 2019. Jsou levnější než Radeon VII, ray tracing je otázka. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 2. 5. 2019 10:30

    Jan Olšan (neregistrovaný)

    Mě přijde, že to Poor Volta byla takovej mrňavej detail, že fakt nevím, proč na tom lidi tak lpí.
    https://www.youtube.com/watch?v=9R8F-aN6W4g
    Moc nějak "macho" mi to nepřijde, ani tam není nic o výkonu nebo tak, že by se to dalo brát jako machrování. Je tam spíš takovej ten motiv že Nvidia je "omezující" (zvedá ceny, technologie typu G-Sync jsou spojený s příplatkama, možná takovej ten náběh na kult značky, za kterou se platí, jako u Apple). Od toho se odvíjel ten marketing s "rebelií" a na tom jelo i to video. A to IMHO nebylo úplně mimo, taková ta potřeba alternativy bez těch zmíněnejch nešvarů tu je a AMD to snad bude tak i dál vést.

    Si říkám jestli se kolem toho nevytvořila taková legenda, kdy si pod tím lidi představujou něco úplně jinýho, něž co to oprvadu bylo. No minimálně asi ten, kdo to vymyslel, nechtěl takovýhle konotace vytvořit. Ono asi taky ten člověk samozřejmě nevěděl nic o tom, jaký má to GPU parametry a výkon, dostal holt za úkol udělat takový poloumělecký video a šoupl tam tohle jako vtip.

    No prostě se to IMHO příliš řeší.